Axa TV, zvonul şi confirmarea unui faliment

Postul de televiziune Axa TV a tras obloanele în toată ţara, iar vreo 300 de angajaţi şi-au pierdut locurile de muncă. Axa e postul ăla care s-a tot lansat şi la Cluj luni întregi şi despre care se tot ştia că „aşteaptă echipamentele de pe vapor, dar sunt încurcături la vamă”; la Axa Cluj s-au dus mulţi oameni pe promisiuni, plecând din joburi sigure (sau relativ sigure, pe cât de sigur e ceva în presă, astăzi) şi cu vorbele au rămas.

Vestea desfiinţării Axa TV am aflat-o abia azi, deşi ultima ştire pe site-ul lor e din data de 10. Mi-au spus-o o doi oameni, dar, cum n-am prins şi nu se-arată că voi prinde prea curând postul ăsta, aştept confirmări mai departe şi din partea cititorilor acestui blog, mai informaţi.

3 comentarii la “Axa TV, zvonul şi confirmarea unui faliment”

  1. vedeti, mai baieti, daca presa n-are liga? in fotbal nu poti juca daca nu esti in liga; altfel va inchipuiti ce-ar fi daca baietii de la steaua sau cfr ar trebui sa se bata cu toti maidanezii? asta facem noi in presa, fiindca unora cu bani si putere le convine sa semene confuzie – apar si dispar posturi, publicatii si altele, incat totul e vraiste, iar cele cateva „trusturi” au inceput sa detina un monopol si ne spun doar ce vor unii sa auda; in caurand media va fi ochestie de familie, sau ma rog de 2-3 familii… stiti si voi care

  2. sunt unul din cei care au plecat pentru promisiuni. nu mai conteaza asta, si vechiul loc de munca o duce la fel de bine.

    pot sa spun doar ca a afla de pe un blog ce se intampla la noi nu e deloc un lucru nou.

    am fost tratati de multe ori cu un spate intors cand am cerut lamuriri.

    despre axa se poate auzi acum orice.

    la cluj parca era alta licenta, ca eu nu sunt de la voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *