Atac mai fură un pic

Ofer recompensă un abonament gratuit la newsletter-ul Clujeanul.ro pentru oricine ne va oferi informaţii care să ducă la prinderea şi trezirea la realitate a domnilor A.P. şi A.V., care semnează în publicaţia de bune maniere ATAC articole care au o problemă: au mai fost semnate înainte de colegii mei în CLUJEANUL.


E a doua oară când ATAC fură din CLUJEANUL şi de data asta la modul grosier.


Prima dată au luat o poză (culmea, una prelucrată de noi!) şi nişte informaţii; acuma au reprodus fraze întregi şi citate din articolul "Clujeni cu nume V.I.P.". La ei a ieşit un fel de rezumat care cuprinde şi o tentativă de citare a sursei: "a declarat amuzată clujeanca pentru ziarul local". Partea bună – încă o referire la Clujeanul ca ziarUL local, ăla care se recomandă la chioşcuri etc.


Mă îndoiesc că A.P. şi A.V. ar fi persoane reale, mai curând nişte copiipeistări de succes de la Bucureşti, cu salarii mai mari decât mulţi jurnalişti clujeni. Recompensa rămâne valabilă.


Furturile sunt cu atât mai stupide cu cât nu ar fi trebuit decât să ne ceară voie să preia informaţiile; nu am cerut până acum bani pentru asta. Dar poate pentru ATAC facem o excepţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *