Andi Daiszler vorbeşte cu toată lumea

Andi Daiszler a semnat cu Realitatea TV pentru cel mai mare salariu din presa clujeană. Ăsta e un zvon pe care Andi îl poate acum demonta singur, pentru că are în sfârşit blog (o mişcare pregătită pe îndelete, ceea ce se şi vede).


Aşadar, new kid on the blog, iar pe blog îl cheamă "Vorbeşte cu toată lumea" (adresa din linkul ăsta e temporară – urmează o mutare).

 

În calitate de cam al treilea cititor al noului blog, noaptea la ora 3, partea din mine care mai e trează îi doreşte mult succes în realizarea unui lucru bine definit, iar cea care doarme se va trezi dimineaţă să-i zică acelaşi lucru, dar mai original.

4 comentarii la “Andi Daiszler vorbeşte cu toată lumea”

  1. cel mai cel salar din presa clujeana … asa a fost si la one tv si acum lucra respectivii pe la nu stiu ce site tv exclusiv pe internet … iar realitatea … de la harghia aia de pd150 si cielo ala varza … sar direct la bmw si jeep`uri 🙂 super ! cred ca le aduce vreo 2 camere ms4 si abonamente la ratuc au deja 😉

  2. Habar nu aveti, dar vorbiti. Au scule super tari, incusiv camere de platou pe care nu stie lucra niciun cameraman din oras (poate doar cei de la TVR). Masini inca nu au. Cat despre salarii… asta da zvon :)). Fiecare isi negociaza cum poate si cum stie, dar seful de la Realitatea are faima unui mare zgarcit. In plus, el nu crede ca in Cluj exista profesionisti in televiziune. Asa ca…Noroc la succese!

  3. Măi omule, postul lui Andi despre salariul ăla şi avionul de serviciu de la Realitatea era o glumă. Acuma nu ştiu ce să zic de partea cu „în cluj nu există profesionişti în televiziune”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *