Amintiri de la TEDx Cluj. 833,9 pentru cunoscători

Mi-am dat seama, în weekendul care s-a încheiat, că mi se amestecă amintirile de la TEDx-urile 1 şi 2 din Cluj, chiar dacă pot spune că am rămas cu mult mai multe după ediţia a doua 😀

Spre deosebire de cei de la prima ediţie, majoritatea speakerilor de vinerea trecută nu erau suprize. Adrian Hădean, Cristian Gog, Constantin Asăvoaie, Radu Preda şi Daniel David erau oameni a căror activitate o urmăresc. Îi întorc vorbele lui Daniel David: ei sunt modele de excelenţă, aşa cum a propus el în prezentarea de la TEDx. Despre ce a vorbit fiecare citiţi pe TVdece, care au avut răbdarea să explice pe îndelete cum a fost.

Voi face doar rezumatul zilei; toţi vorbitorii* au spus un lucru în comun: opreşte-te din a face ceea ce nu îţi place şi schimbă, de mâine, lucrurile care te ţin pe loc. Uşor de zis, nu? Radu Preda ne-a arătat lucrurile de care avem nevoie colectiv, ca naţiune. Adi Hădean a venit cu exemplul personal (în aceeaşi dimineaţă fusese invitată la matinalul Alpha TV Delia Mureşan -a.k.a. schimbare pozitivă– şi parcă Adi ne arăta că acele principii funcţionează în practică). Iar, în final, Daniel David ne-a trasat şi reperele pentru drumul către excelenţă. Până la urma, la asta s-a rezumat TEDx Cluj: un prilej să ne gândim la schimbarea în bine pentru fiecare dintre noi şi pentru comunitate.

O notă aparte pentru gazdă, Cor Geetsma. La prima ediţie, Tudor Giurgiu a fost o gazdă bună. Cor Geetsma „went the extra mile”, iar experienţa de speaker la ediţia anterioară şi-a spus cuvântul: a pus excelent în valoare discursurile invitaţilor.

Mai e până la un alt TEDx. Şi am multe de schimbat până atunci!

* Cazurile de anamneză se exclud. Prietenii ştiu de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *