Aici Radio Cluj, România

La 1 aprilie 2002, rosteam primele mele cuvinte pe Radio Cluj. Nu trebuia să intru încă în emisie, dar omul de la ştiri a uitat să stea ca să dea ora exactă.


Pe post a intrat bip-ul, adică cele 5 semnale sonore care marchează 5 secunde înainte de fix, moment în care operatoarea şi-a dat seama că nu e nimeni la microfon. S-a întors, s-a uitat direct la mine şi a zis: "fugi şi spune c-o fost ora două!".


Emoţionat cât casa, am văzut că am doar câteva secunde, m-am repezit la microfon şi, încă din picioare şi dintr-o suflare, am rostit cu mult patos şi Ardeal-accent: "A fost ora dooooo, ascultaţi Radio Cluuj".


S-a râs o vreme pe tema asta.


Astăzi, la ora 13:55, voi prezenta ultimul meu buletin de ştiri la Radio Cluj. Şi îl voi încheia cu "Aici Radio Cluj, a fost ora paisprezece!!!".

13 comentarii la “Aici Radio Cluj, România”

 1. de abia astept sa aflu ca lucrezi din nou in radio (oricare ar fi acela).stiu ca iti place munca in radio si te pricepi foarte bine.
  multumesc foarte mult pentru sfaturile pe care mi le-ai dat!:)
  bafta multa in tot ceea ce faci!
  😉

 2. ..iar după ce ieşi din radio Cluj, să ne povesteşti şi nouă, dezinteresat, despre practicile colegilor şefi în raport cu subordonaţii. ştii tu la ce mă refer:)

 3. Imi pare rau ca ai plecat.
  Lasand deoparte ca m-am scalambait, prin emisie, cu aparatul foto in timp ce prezentai, pe mine chiar m-a emotionat momentul ala.
  O sa-mi lipseasca vocea ta pe post. Si prezenta in birou. Sper sa ne intelegem la fel de bine si acum ca ai plecat.

  Tiganasul 🙂

 4. O sa-mi lipsesti…tu si telefonul tau care suna cu 5-10 minute inainte de stiri (ca sa nu uiti sa le prezinti)! 😛
  iti doresc tot binele din lume, succes si muuulta fericire. iar daca nu reusesti sa iti inchizi fermoarul la pulover, stii unde lucrez, o sa te ajut cu mare placere. 😀
  ai grija de tine :*

 5. nnonoo, nu la „aia” mă refer. ci la raporturile de muncă.
  de exemplu, după atîţia ani la radio Cluj … tu ai contract de muncă?
  scrie adevărul, tovarăşe, să ştie lumea!!:)

 6. Nu, Mihai, am contract de muncă la ziar, aşa că am fost colaborator la Radio Cluj, cu drepturi de autor, chiar dacă lucram în exact aceleaşi condiţii ca angajaţii de la Camera Ştirilor (care e caz special, de altfel – toţi lucram exact la fel, în aceleaşi ture).
  În radio însă ultima angajare – cu contract – s-a făcut acum o lună, când s-a luat un operator tehnic.
  Tu zici însă bine, angajările se fac foarte greu, pentru că la Bucureşti în SRR lucrează o armată de oameni a căror eficienţă nu-i chiar, hm, maximă!

 7. adică ai contract de muncă la ziar, unde te-ai angajat după ce ai mers la Radio Cluj şi deci de aceea nu ai carte de muncă acolo?
  măăăi andrei! nu-s chiar prost. la radio ai ajuns înainte de ziarul clujeanului, deci evident raportul trebuia pus invers: „nu am contract de muncă la ziar pentru că am la radio”. chiar şi aşa, eu m-aş mira sincer ca mediapro-ul să-ţi fi făcut taman ţie şi numai ţie contract de muncă, virgulă, cînd sunt mulţi care stau ani de zile tot pe prostia aia de drepturi de autor.

 8. prodan, tu ai un cui tare mare impotriva mediapro-ului? impotriva clujeanului si a ziarului clujeanului, mai exact. sa fie pentru ca te-au ejectat de-acolo in 2003? ca nu ti-au recunoscut marele talent jurnalistic pe cand pozai intins pe spate cu un buletin in mana? hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *