Ai două zile să votezi un nou start pentru Cluj

Ştiu că v-am înnebunit cu articole despre Cluj, despre turismul la Cluj şi ce am putea face ca să fim mai în rând cu lumea. Vestea şi mai bună e că acum putem ajuta la dezvoltarea oraşului, „doar cu un click”, cum de obicei nu se poate.

Vă invit să intraţi în aplicaţia Pepsi Refresh de pe Facebook şi să votaţi proiectul City Start, al lui Radu Beligăr. Este o idee eficientă, iar dacă Radu câştigă, va primi 20.000 de euro pentru a implementa proiectul, aşa că de data asta putem produce o schimbare online.

Problema pe care o rezolvă City Start sună aşa:

[box]Dacă în majoritatea orașelor mari europene este ușor să te descurci odată ce ai ieșit din gară sau aeroport, la noi e mult mai greu. Cunoaștem sentimentul de nesiguranță care pune stăpânire pe noi atunci când nu știm exact de unde și ce autobuz trebuie să luăm pentru a ajunge în locul dorit sau care firmă de taxi este de încredere și care nu.[/box]

Uite şi soluţia:

[box] City Start reprezintă o rețea de standuri plasate în locuri cheie din oraș, ce vor asigura turiștilor/vizitatorilor acces rapid la informații vitale, vor fi dotate cu prize, internet wi-fi gratuit, un computer conectat la internet și de asemenea vor oferi acces la serviciul TwitGuide, care permite solicitarea unui ghid prin intermediul unui hashtag de pe Twitter. Punctele City Start vor fi plasate în locuri precum aeroport,  gară, autogară și la intrările în oraș (în benzinării).[/box]

Simplu şi realizabil cu bugetul dat. Avem nevoie de aşa ceva în Cluj, pentru că Primăria a plasat în centru nişte gherete info semi-funcţionale, la ultimul meu test.

City Start nu e singurul proiect de Cluj din competiţia Pepsi Refresh; o listă completă puteţi găsi la Lorand, care are şi el o idee faină. Ar fi tare FAIN să câştige un proiect de aici!

3 comentarii la “Ai două zile să votezi un nou start pentru Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *