Încă o agresiune

"O tamponare a paralizat traficul în faţa Palatului de Justiţie… Aflată la volanul unui Peugeot, o femeie a trecut pe roşu şi nu a acordat prioritate unui autoturism Mercedes ML, pe care l-a
lovit in plin. Nici o persoană nu a fost rănită"


Cel mai aproape de a fi rănită a fost însă colega mea Aida Ilie, dar nu în accident, ci după, când şoferul Merţanului, nervos nevoie mare, a sărit la bătaie. Aida povesteşte că omul a vrut să îi ia aparatul foto şi pentru că nu a reuşit a început să o "scuture", ca să-l scape sau să i-l dea. Nu i-a ieşit nici figura asta, aşa că omul a continuat cu agresiunile fizice. În timp ce Aida era în pericol să ia bătaie pentru că îşi făcea meseria, un poliţist stătea şi se uita cu ochi mari şi suavi la desfăşurarea ostilităţilor, fără să intervină. 


Replica zilei a fost când şoferul (care oricum era victima accidentului, nu responsabilul) i-a spus Aidei că dacă publică vreo poză, o dă în judecată. Iar Aida i-a transmis, sec, că dacă vrea îi dă buletinul, ca să fie totul nominal.


E a doua oară în tot atâtea săptămâni când fotografii CLUJEANUL sunt victima unor agresiuni. Primul caz, despre care s-a scris la momentul respectiv, a fost al lui Romică Lăpuşte, căruia i s-a distrus un aparat foto în valoare de 7.000 de lei.


Ambele cazuri, dovezi că există retarzi (da, uite, am găsit un caz când merge şi eticheta asta) care mai consideră că strada e un fel de domeniul lor, unde pot comanda cine ce să facă.

4 comentarii la “Încă o agresiune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *