Agenda Clujeană dă bună dimineaţa

Numai pentru matinali: directorul editorial al Agendei Clujene, Ruxandra Hurezean (de curând ex-Foaia Transilvană), va prezenta miercuri de la ora 7 (da, dimineaţa!) noua faţă a săptămânalului, la TVR Cluj, în emisiunea "Bună dimineaţa, Cluj!".

 

Sunt curios ce schimbări s-au făcut la Agenda, că deocamdată sunt în ceaţă (la propriu, pe undeva pe lângă Luduş!).


Mai ales, aştept să văd dacă Agenda, o publicaţie care deocamdată nu s-a remarcat dar care dă semne că ar vrea să crească, a trecut doar printr-o redesenare sau vorbim de o schimbare mai semnificativă.

 

Actualizare "post-emisiune": ciudăţel. Agenda Clujeană are aspect nou (pe site nu se vede încă vreo schimbare), dar Ruxandra Hurezean spunea că de noile subiecte vorbim de "săptămâna viitoare". Oricum, noua linie editorială presupune o agendă "de lucru" şi una "de timp liber" (un fel de două secţiuni, nu ştiu dacă delimitate explicit ca în Foaia Transilvana) şi mai multe anchete "din orice domeniu". Prin urmare, aşteptăm marţea viitoare pentru schimbările editoriale?

3 comentarii la “Agenda Clujeană dă bună dimineaţa”

  1. Ma intreb unde s-ar mai putea duce tanti Hurezean avand in vedere ca a luat pe rand toate ziarele din oras si s-a certat mai cu toata lumea. Am lucrat cateva luni cu ea si mi-au ajuns … insuportabila e femeia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *